Referenser

Röster om Carolina:

”Carolina bidrog till en helt magisk och oförglömlig vigsel på Ellinge slott! Carolinas röst…hon är en ängel på jorden.” 


Pernilla & Björn


”Carolina sjöng rakt in i våra hjärtan – alla våra bröllopsgäster pratar fortfarande om henne!”


Linn & Pär


”Carolina är så genuin och innerlig och en fantastisk solist!”


Caroline & Per


”Carolina sjöng och spelade piano på både min mormors och min morfars begravning. Alltså…det var så sanslöst vackert. Bland det vackraste jag någonsin hört och kommer att höra. Minns att gåshuden spred sig över hela kroppen när jag satt i kyrkbänken och att sången tröstade mig. Det är det starkaste minnet från begravningsakten. Carolina har en otrolig begåvning.”

Barnbarn


”Carolina & Janne gjorde ett fantastiskt framträdande under vårt bröllop på Rosenlunds gård och gjorde vigseln alldeles magisk och absolut oförglömlig. Vi och flera av våra gäster var helt tagna och det minnet kan vi inte tacka nog för. Att Carolina förutom att vara så proffsig dessutom är en så härlig person som sprider glädje och fick oss att slappna av direkt när vi anlänt till gården är något som vi också är väldigt glada över.”


Sandra & Adam


”Det var en magisk konsert i kärlekens tecken som jag och min käresta hade förmånen att få uppleva på Norrviken. Duktiga musiker och fint urval av melodier och Carolinas vackra röst.”


Tommy


”Carolina har en gudabenådad röst, en superproffsig inställning och en underbar personlighet. Hon är något alldeles extra, helt enkelt.”


Martin Lorentzson, artist och låtskrivare


”Carolina Söderman fängslar publiken med sin stora musikalitet, sin härligt klara, varma röst och sin inlevelse. När man engagerar Carolina vet man också att hon väljer exakt rätt repertoar för just det tillfället.”


Margareta Bengtsson, f.d Kulturchef Båstads kommun